Rillettes soufflés

INGREDIËNTEN
- bakje rillettes à 175 gram
- 2 eieren
- 100 gram bloem
- 1 tl bakpoeder
- 4 el olijfolie
- 5 el room
- 2 tl moster
- 1 tl citroensap
- snufje peper
 
 
BEREIDING
- verwarm oven voor op 180 graden
- klop eieren met bloem, bakpoeder
   en olijfolie
- smelt in pannetje rillettes met room
- meng alles door elkaar
- vul cakevormpjes met het beslag
- plaats 15 minuten in oven.
 
BON APPETIT

Rillettes pur porc

Madame Paté maakt haar rillettes geheel volgens

Franse traditie. Het resultaat is zó goed dat deze tweemaal Internationaal met GOUD is bekroond!

De rillettes is gemaakt van Hollands varkensvlees, en is minder vet en zout dan de meeste Franse soortgenoten.

SERVEERMOMENT

Eet rillettes zoals de Fransen het doen.

Op stokbrood bij een glas wijn.

Of tijdens de lunch op 'n snee brood.

VERKRIJGBAARHEID

De rillettes van Madame Paté ligt bij veel Albert Heijn filialen. Per stuk € 3,95

 

Madame Paté verkoopt zelf de duurzame variant (van Heyde Hoeve varkensvlees).  Per stuk € 5

contact: inge@madamepate.nl / 06-11 12 13 28

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon