AFBakpaté: dat bak-je met gemak
Wat is er nou mooier dan een zelfgebakken paté? Moeilijk, veel werk? Nee hoor, niet met de afbakpaté. Niet ervaren of geen zin/tijd om de slager uit de hangen, dan kunt u met de afbakpaté toch het plezier van zelf paté bakken ervaren! Met gegarandeerd een schone aanrecht en heerlijke bakgeuren.
In 5 eenvoudige stappen zelfgebakken paté
STAP 1
Ontdooi de paté
STAP 2
Snijd het rolletje open en doe de paté in het bakje
STAP 3
Dek de paté af met aluminiumfolie, prik de pop-up erin en plaats in oven van 110° C
STAP 4
Haal de paté uit de oven wanneer de pop-up opspringt. De kerntemperatuur
is dan 70 ° C. Laat de paté afgedekt afkoelen en plaats in koelkast.
STAP 5
Garneer de paté met meegeleverde gelei. Versier deze naar hartenlust voor
de lol en voor de looks.
Wedden dat deze door u gebakken paté nét iets lekkerder smaakt dan die door
mij klaargemaakt?