afbakpate_flyer_madamepate.jpg

AFBakpaté: dat bak-je met gemak

Wat is er nou mooier dan een zelfgebakken paté?  Moeilijk, veel werk? Nee hoor, niet met de afbakpaté. Niet ervaren of geen zin/tijd om de slager uit de hangen, dan kunt u met de afbakpaté toch het plezier van zelf paté bakken ervaren! Met gegarandeerd een schone aanrecht en heerlijke bakgeuren.

In 5 eenvoudige stappen zelfgebakken paté

STAP 1

Ontdooi de paté

STAP 2

Snijd het rolletje open en doe de paté in het bakje  ​

STAP 3

Dek de paté af met aluminiumfolie, prik de pop-up erin en plaats in oven van 110° C

STAP 4

Haal de paté uit de oven wanneer de pop-up opspringt. De kerntemperatuur

is dan 70 ° C. Laat de paté afgedekt afkoelen en plaats in koelkast. ​

STAP 5

Garneer de paté met meegeleverde gelei. Versier deze naar hartenlust voor

de lol en voor de looks. 

 

Wedden dat deze door u gebakken paté nét iets lekkerder smaakt dan die door

mij klaargemaakt?