Karakter 

Zoals de Franse slager en boer(in) paté maakt, zo vindt Madame Paté paté op zijn best!

De klassiek Franse patés van Madame hebben de kenmerkende grove structuur en een pure rustige smaak. U ziet en proeft wat u eet, alle ingrediënten zijn herkenbaar! Madame Paté gebruikt alleen wat minder zout en vet dan de meeste Franse patés.

van DUURzame Komaf

Kwaliteit begint bij natuurlijke ingrediënten. Het vlees betrekt ze van duurzame en lokale boeren, zoals het Wroetvarken, Polderlam en Hollands/Veluws Wild. De patés bevatten geen toevoegingen die de houdbaarheid verlengen of de smaak kunstmatig versterken. Puur en eerlijk dus.

Madame Paté is de huispatémaakster van o.a. Buitengewone Varkens, Sandershof en Hertenhoeve Lavei. Bent u een boer die van uw goed gehouden dieren paté wil laten maken? Informeer gerust, Madame maakt graag paté in opdracht!

Allergenen 

De patés zijn gluten- en lactosevrij, maar kunnen (sporen van) noten bevatten

smaken

 

Juist omdat alle patés grof en puur zijn, kent iedere paté zijn

eigen smaak. Van zacht, naar fris-zoet tot stevig en vlezig:

er is voor iedere patéliefhebber en voor ieder seizoen wat wils.

patés van het (heyde hoeve) varken

 

  • Paté aux Pruneaux (d’Agent!)

  • Paté de Normandie (o.a. appel en calvados)

  • Paté de Provence (stoer en stevig)

  • Paté de Campagne (boers met ui)

   

overige patés

  • Paté de Canard (verfijnd en 100% eend)

  • Paté d'Agneau (van Polderlam met zwarte olijf)

  • Paté de Gibier (van haas en hert)